Dit zeggen anderen over Nick

Quotes van collega's

“Ik ben ontzettend trots dat Nick mijn collega, teamleider en mede-gedragsexpert is, omdat hij altijd waarderend, onbevooroordeeld, enthousiast en oprecht is. Daarnaast heeft hij een kritische houding, waarbij deze kwaliteiten onverminderd naar voren komen.”

“Nick kwam binnen als net afgestudeerde bescheiden starter, bereid om alles aan te pakken. Hij heeft zich ontwikkeld tot een stevige professional die weet wat hij wil, koers zet en zich niet af laat leiden door oude verhalen. Het heeft mij verrast hoe hij zich als ‘jonge vent’ heeft geprofileerd, is gaan staan voor zijn vak gedragsverandering en hierin zowel binnen als buiten de organisatie een leidende rol pakt.”

“Nick is een zeer toegewijde en betrokken projectleider die ervoor zorgt dat de belangen van alle partijen die participeren in de Risk Factory tot hun recht komen, met continue oog voor de kernwaarden van de Risk Factory. Met zijn inbreng en natuurlijk leiderschap creëert hij een prettige en open sfeer in de samenwerking waarbij hij iedereen opnieuw weet te enthousiasmeren om verbeteringen door te voeren. Het zorgt ervoor dat we samen de Risk Factory steeds naar een hoger level tillen.”

“Nick is in het proces GEVER (de werktitel voor het projectteam dat zich bezighoudt met de verkiezing tot Beste Overheidsorganisatie) een zeer waardevolle kracht. Zijn bevlogenheid, lef en innovatieve ideeën maken hem tot voorbeeld en kartrekker voor anderen. Door zijn inspirerende en daadkrachtige aanpak kon ik hem met een gerust hart vragen mij te vervangen als projectleider.”