Beste Marc


Langs deze weg wens ik je alvast van harte welkom bij Veiligheidsregio Limburg-Noord. Om ervoor te zorgen dat jij je goed kunt voorbereiden op het jurybezoek, hebben we dit eBook voor je gemaakt. Je vindt hierin een kleine sneak preview van het programma en alle benodigde technische links, naar verschillende Teams-sessies. Ik adviseer je dan ook dit eBook aankomende woensdag bij de hand te houden. Over de inhoud van het programma ga ik verder nog niet veel verklappen. Laat je maar verrassen. Heb je vragen over het programma of de techniek die we gebruiken? Mijn collega Janneke van der Zwaan helpt je graag verder. Je kunt haar bellen of een WhatsApp sturen via T. 06 11 72 04 51 of een e-mail sturen naar j.van.der.zwaan@vrln.nl Ik zie er naar uit om je op 14 oktober persoonlijk - weliswaar langs de virtuele snelweg – te zien en spreken. En met mij heel veel andere collega’s. Tot dan! Hartelijke groet, Jac Rooijmans

Praktische info & techniek


We hebben alles op alles gezet om een mooi virtueel programma voor je samen te stellen. Om alles soepel te laten verlopen, willen we een paar dingen met je delen.

Pauzes

Op verschillende momenten in het programma (ongeveer na elke 45 minuten) hebben we micropauzes ingelast. Dit betekent dat je even 5 tot 10 minuten op adem kunt komen of verse koffie kunt halen.

Teams-sessies

We werken met verschillende Teams-sessies. Om het je makkelijk te maken, hebben we alle benodigde links in dit magazine gezet. Blader maar even door. Dan zie je welke link bij welk programma-onderdeel hoort.

Vragen

We zijn heel benieuwd naar jouw vragen. Stel ze gerust. Om de livestream goed te laten lopen, vragen we je om je microfoon uit te zetten. Wil je een vraag stellen, steek dan even virtueel je hand op. Dan zetten we je microfoon aan.

Het programma


Hieronder hebben we het programma van het virtuele jurybezoek alvast kort voor je samengevat. Klik op de buttons voor meer informatie en de bijbehorende links voor Microsoft Teams.

Welkom & een kijkje achter de schermen

Natuurlijk hadden we je het liefst persoonlijk welkom geheten met Limburgse vlaai. Nu zetten we virtueel de deuren van onze organisatie wagenwijd voor je open. We nemen je mee voor een kijkje achter de schermen bij - voor ons - een van de grootste crises van de afgelopen jaren: de Meinwegbrand.

VeiligheidsRegio Limburg-Noord werkt door

Vergeet OP1 of Jinek. In deze interactieve talkshow praten we je bij over verschillende initiatieven binnen onze organisatie. Aan tafel bij presentatoren Christel en Rikus: samenwerkingspartners, klanten en natuurlijk medewerkers. Ook jij krijgt de gelegenheid om 'in te breken' in het programma en vragen te stellen.

#Durftevragen... In gesprek met medewerkers

Loop binnen in onze virtuele ontmoetingsruimten en ontmoet nog meer collega's en enkele bestuurders. Vuur gerust jouw vragen op hen af. Na deze virtuele groepsgesprekken sluiten we gezamenlijk af. We hopen dat je geïnspireerd 'huiswaarts' keert.